Останні повідомлення

Сторінок1 2 3 ... 10
1
Цитата: Валик2 від Сьогодні в 00:31Це тобі не пощастило.
Спробуй ще раз, буде усе ОК !!!!
Дякую, Валик2! Справді, наступні рази дрон більше не прилітав. Думаю, особливо тепер, в умовах війни, всі дрони полетіли на фронт, тому в місті побачити таку штукенцію неможливо. Але з'явилася інша капость - камери. По-перше, їх стало набагато більше на вулицях, де автомобільний рух. Крім того, минулого року розгорнули мережу камер на щоглах уздовж берегів Дніпра, тому пробіжка вздовж річки вже не пройде непоміченою. Ще додайте озброєні блокпости на мостах. Настрій від пробіжок набережною вже не той, що колись. Але Натурист правий - після Перемоги ці перешкоди зникнуть і ми матимемо більше можливостей для ню-відпочинку.
2
Цитата: Нівроку від Лют. 08, 2023, 04:56
Цитата: Валик2 від Лют. 07, 2023, 21:24
Цитата: Нівроку від Груд. 25, 2022, 05:54Мене заінтригували результати голосування - зокрема ті, що про роботу і вулицю. Цікаво, ці люди це робили приховано чи не криючись від інших людей? У випадку фотомоделей Pabloincognito зрозуміло, що часто на роботі = на вулиці. А як щодо тих, хто робить це не для фотографії, а просто для задоволення?
Роздягнутися просто на вулиці, серед міста, я дозволив собі лише у Празі. І то вибрав ранок неділі коли у туристичних місцях ( культурний центр міста ) мало туристів.
У Київі якось стрьомно.
І ще:  буде легше як що піду оголятися з фотографом. Самому не зручно і довго.

У мене була спроба в Києві. Теплого літнього раннього ранку, коли довкола не було інших людей. Але буквально після кількох кроків повного оголення звідкілясь прилетів дрон і почав наді мною кружляти, тож довелося швиденько вдягатися і тікати. На щастя, там була алея з деревами, дрон через крони не полетів.
Це тобі не пощастило.
Спробуй ще раз, буде усе ОК !!!!
3
Цитата: Валик2 від Трв. 02, 2024, 10:31Так, Натуристе, нажаль так буває.

Мене радує вже те, що існують однодумці.

Один - це вийняток, два - це співпадіння, три - це вже система.

Нехай наразі купа проблем й перешкод, але маючи потребу і попит система буде існувати, а можливо згодом й розвиватись.
4
Ов-ва... За інших умов було б цікаво, але...
Для мене зараз Київ наче Антарктида...
5
Підтримую.

Про всяк випадок дійсно,  просто зустріч тих хто прочитав це і згоден.


А так, то можна добавитися у телеграм групу, яка вже існує давно. Там спілкування так сяк іде повільно.
То буде більше учасників .
6
У мене з'явилася ідея: а що, як ми зробимо флешмоб не у віртуалі, а реально? Наближається літо, пора відпусток, отже можна знайти день, коли вся наша четвірка та інші учасники форуму можуть зібратися разом на тому самому пляжі Довбички в Києві. З метою збереження анонімності можна не називати своїх номерів телефонів, реальних імен і не фотографуватися - це на випадок, якщо зустріч комусь не сподобається і він не захоче, щоб його турбували. Треба просто вибрати день, узгодити час і конкретне місце на пляжі, де ми зможемо знайти одне одного.

Як вам ідея?
7
Так, Натуристе,  нажаль так буває.
Але по закону великих чисел, можна знайти однодумців.

Чомусь на самому нудіку знайомитись важче !!!
8
Цитата: Нівроку від Трв. 02, 2024, 08:34тому мій вибір у голосуванні - 1

Нівроку, Ви просто описали мій 9 річний "досвід", другий голос в даній категорії - мій  ;D
9
Натурист, як я вас розумію! Власне у мене було 3 спроби (в різні роки), але теж антиуспішні. Ці 3 людини спершу справляли враження зацікавлених в натуризмі, ми обговорювали це, навіть ділилися спогадами про власний досвід персонального ню-відпочинку. Але коли дійшла мова до того, щоби провести ню-відпочинок разом, то двоє не сприйняли це серйозно і відмовилися. З 3-ю людиною таки вдалося раз побувати на пляжі (тому мій вибір у голосуванні - 1), але, зрештою, після цих подій з усіма 3-ма стосунки стали суто формальними.
10
Upliner, не хвилюйся.
Настануть кращі часи, буде пожвавлення сайту.
Сторінок1 2 3 ... 10