Сайт українських натуристів

Локації в Україні => Інші місця => Тема розпочата: від Січ. 01, 1970, 01:00

Голосування
Питання: Які з наведених місць Ви використовуєте або готові використовувати в якості власної натуристської діяльності:
Варіант 1: Я натурист(ка) з достатнім досвідом перебування на публічних натуристських пляжах
Варіант 2: Я натурист(ка) вдома, де ніхто мене не побачить та не осудить (квартира, будинок, баня, басейн тощо)
Варіант 3: Я натурист(ка) в умовах гармонії з природою подалі від сторонніх поглядів (ліс, водойма, пляж, коса, острів тощо)
Варіант 4: Я натурист(ка) в межах власних територій (двір, дача, сад, город тощо)
Варіант 5: Я натурист(ка) з бажанням відвідувати організовані натуристські території (кемпінг, база, готель тощо)
Назва: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Вер. 26, 2020, 22:00
Привіт всім присутнім. Цікаво тут є хтось з Чернівців чи області з філософією натуризму в житті? Прийшла осінь цьогорічна, йде дощ над містом, можливо в мережі знайдуться однодумці.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: io від Вер. 27, 2020, 04:18
Привіт, Саша!
Вітаю на форумі! :-)
Я не з Чернівців, але час від часу ми подорожуємо Карпатським регіоном, тому мені було б цікаво дізнатися, в яких місцях там полюбляють збиратися натуристи.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Вер. 27, 2020, 07:46
Привіт. Мені й самому цікаво, оскільки нікого з них не бачив і не знаю особисто. Якихось спеціально організованих чи облаштованих локацій немає, як в здебільшому по країні доводиться проводити час на одинці з природою подальше від людей. От і виходить, що якщо в даному регіоні присутні люди які прагнуть до гармонії з природою, то розміщуються вони в основному на своїх потаємних місцях. Не скажу, що це погано чи невірно, але хотілося б розвивати та окультурювати даний рух, а не ховатись в кущах немов партизани.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Вер. 27, 2020, 17:33
Конкретно в межах міста окрім річки Прут й нікуди більше піти, але й вона здебільшого надто мілка, а моментами надто бурхлива й глибока, коли паводками сходить з гір, як влітку цього року... Тому наразі говорити про організовані місця в межах міста не доводиться, навіть так званий міський пляж знаходиться в занедбаному стані, не те щоб тематичні спец. локації. Єдиною альтернативою місту виступає виїзд за межі в область, а там уже є де розгулятись, аби було з ким в компанії.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: io від Вер. 29, 2020, 04:56
Дякую за відповідь, Саша!
Вона наштовхнула мене на створення нової теми: http://naturism.org.ua/forum/index.php?topic=37.msg193;topicseen#msg193
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Вер. 29, 2020, 05:49
Ха... Доброго ранку всім. Перш ніж добратись до своєї теми, спочатку переглянув і відповів у новій, а виявляється: нічого немає з нічого... Тобто, дія породжує або нову дію, або ж протидію... Я за нову дію, давайте діяти та розвиватись. Приємного спілкування всім, адже сьогодні день флешмобний! :)
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Жовт. 30, 2020, 18:20
Доброго вечора всім відвідувачам сайту. З'явилась потреба зібрати та проаналізувати інформацію про реальний рівень розвитку чи занепаду натуризму в нашій країні. Велике прохання до активістів натуристського руху залишити свої варіанти відповідей в опитувані вище (щирі варіанти, не уявні). Є бажання докласти зусиль для розбудови натуристської інфраструктури, тому й виникла необхідність вияснити чи є в цьому якийсь сенс та своя зацікавлена аудиторія. Ми рухаємось до рівня розвитку натуризму в розвинених країнах чи залишимось на рівні первісних кроків з елементами скритності та усамітнення? Буду вдячний за відповіді.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Бер. 03, 2023, 22:51
Хоч стаття й досить давня, проте, для нашого регіону інформація унікальна.

Свого часу вважав, що в цих краях натуристи не водяться... Схоже існують, але не афішують власної діяльності.

Нудисти у світі і на Буковині (https://bukovina.biz.ua/news/2342/) (Платинова Буковина)
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Нівроку від Бер. 04, 2023, 10:26
Цитата: Hamypucm від Бер. 03, 2023, 22:51Хоч стаття й досить давня, проте, для нашого регіону інформація унікальна.

Свого часу вважав, що в цих краях натуристи не водяться... Схоже існують, але не афішують власної діяльності.

Нудисти у світі і на Буковині (https://bukovina.biz.ua/news/2342/) (Платинова Буковина)

Дякую за цікаву і розгорнуту статтю! Було би добре, якби вони ще вказали посилання на цю саму газету "Гола правда", бо в Інтернеті "Голих правд" є багато, але жодна з них не про натуризм(
Ще мене вразило, що в Чернівцях є більше сотні натуристів. Хоча, як для 265 тисяч населення це й справді мало, не дивно, що Ви їх не знаєте.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Бер. 04, 2023, 10:46
Цитата: Нівроку від Бер. 04, 2023, 10:26Хоча, як для 265 тисяч населення це й справді мало, не дивно, що Ви їх не знаєте.

Буває так, що чув щось, бачив когось але не знаєш близько й особисто.

У моєму випадку взагалі 0, лише дана стаття... Не чув, не бачив і не знаю, вони професійні агенти в своїй справі!

А газети, ні, посилань я теж не знаходив, тим паче в наш час розвитку соцмереж мали б бути хоч якісь сторінки такої діяльності, нехай заретушовані але діючі...

Ну то й нехай, усамітнений натуризм, теж - натуризм 😁👍
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Серп. 25, 2023, 10:54
Пішло літо, піде й рік,
До такого я не звик,
Що там я, не звик ніхто,
Але зараз не про то...

Нові користувачі наче й реєструються але активність від цього не покращується жодним чином. Може б то оголосити якусь перекличку в чаті? Є тут хто писутній з активістів натуризму? Чи пора звідси накивати п'ятами від нудьги?..
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Валик2 від Серп. 25, 2023, 21:48
Захожу часто, пишу мало.
Бачу  що своєю активнвстю спілкування не підтримується!

Інші мало пишуть.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Серп. 29, 2023, 07:40
В принципі, все зрозуміло було й до переклички, але хотілося переконань. Потрібен якийсь вагомий імпульс для стимулювання активності спілкування.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Нівроку від Жовт. 16, 2023, 07:28
Приєднуюся до переклички! Навесні форум якось спорожнів, то в мене інтерес до нього підупав. Але зараз, бачу, активність відновлюється, то і я буду частіше заходити)
Влітку було трохи досвіду нудизму на Київських островах. По вихідних - Довбичка. Пляж знову такий багатолюдний, як до війни. Сотні голих тіл, різних статей і віку. Приємно відзначити, що жінок стає більше, навіть траплялися суто жіночі компанії. З дітьми відпочивають одиниці, мабуть тому, що багато дітей ще не повернулися з евакуації.
Ще були пробіжки-ню Долобецьким островом. Раніше це було проблематично, бо ж Київ жив активним життям 24/7 і завжди постійно хтось десь був. Але з комендантською годиною відкрилося вікно можливостей. Наприклад, між 5.00 і 6.00 на острові ще нікого немає, можна сполохати хіба якогось зайця. Навіть немає проблем скупатися і позасмагати голяка на "цивілізованих" пляжах, бо одразу після комендантської години туди ще ніхто не встигає приїхати.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Upliner від Жовт. 16, 2023, 11:07
:)
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Жовт. 18, 2023, 08:54
Цитата: Нівроку від Жовт. 16, 2023, 07:28Приєднуюся до переклички! Влітку було трохи досвіду нудизму на Київських островах. По вихідних - Довбичка. Пляж знову такий багатолюдний, як до війни. Сотні голих тіл, різних статей і віку. Приємно відзначити, що жінок стає більше, навіть траплялися суто жіночі компанії.

Прикольно, от вам і Київ - місто можливостей і багатогранності. У нас наразі все завмерло... По місту не хочеться зайвий раз лазити, не те щоб світитись на березі річки.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Валик2 від Жовт. 21, 2023, 19:37
ЦитуватиПрикольно, от вам і Київ - місто можливостей і багатогранності. У нас наразі все завмерло... По місту не хочеться зайвий раз лазити, не те щоб світитись на березі річки.

Особливо заздрити нема чого.
У великіх містах свої вимоги до життя.
Я помітив що далеко не усі виходці  з маленькіх міст і сіл можуть пристосуватися до великого міста.

А нудізм та секс то лише маленька частина життя !!!
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Жовт. 22, 2023, 06:18
Цитата: Валик2 від Жовт. 21, 2023, 19:37Я помітив що далеко не усі виходці  з маленькіх міст і сіл можуть пристосуватися до великого міста.


Це точно про мене, буваючи в столиці теж зауважив для себе, що надто шумно і тісно перебувати в такому мегаполісі, до цього потрібно пристосовуватись та звикати.

Ми й тут стараємось втекти в природу від надмірної урбанізації щодення, а Київ то окремий, автономний механізм поглинання людей.

Хоча, заради справедливості зізнаюсь, що полюбляв прогулюватись ним вранці, фотографуючи архітектуру, до появи гамірного натовпу мешканців.

Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Валик2 від Жовт. 22, 2023, 10:49
Цитата: Hamypucm від Жовт. 22, 2023, 06:18
Цитата: Валик2 від Жовт. 21, 2023, 19:37Я помітив що далеко не усі виходці  з маленькіх міст і сіл можуть пристосуватися до великого міста.


Це точно про мене, буваючи в столиці теж зауважив для себе, що надто шумно і тісно перебувати в такому мегаполісі, до цього потрібно пристосовуватись та звикати.

Ми й тут стараємось втекти в природу від надмірної урбанізації щодення, а Київ то окремий, автономний механізм поглинання людей.

Хоча, заради справедливості зізнаюсь, що полюбляв прогулюватись ним вранці, фотографуючи архітектуру, до появи гамірного натовпу мешканців.



Все слова правильные, согласен.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Нівроку від Жовт. 22, 2023, 11:55
Цитата: Hamypucm від Жовт. 22, 2023, 06:18Хоча, заради справедливості зізнаюсь, що полюбляв прогулюватись ним вранці, фотографуючи архітектуру, до появи гамірного натовпу мешканців.

Дещо не про нудизм, але в тему повідомлення)

З 1 по 31 жовтня Вікіпедія проводить фотоконкурс пам'яток України. Я бачу, ви полюбляєте подорожі й фотографію - а це саме та комбінація, яка потрібна для участі в конкурсі) Я теж це люблю, і вже до збору доєдналася понад сотня фотографій з моїх подорожей. Одна з них, як виявилося, про вже знищений будинок... Тож долучайтеся, аби зберегти якомога більше зображень нашого історичного фонду.

Сторінка конкурсу тут: https://wlm.org.ua/lists/
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Жовт. 22, 2023, 12:20
Цитата: Нівроку від Жовт. 22, 2023, 11:55Тож долучайтеся, аби зберегти якомога більше зображень нашого історичного фонду.


О так, фотозображень цікавих об'єктів вистачає, чому б не поділитись історією.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Нівроку від Жовт. 26, 2023, 19:22
Цитата: Hamypucm від Жовт. 22, 2023, 12:20
Цитата: Нівроку від Жовт. 22, 2023, 11:55Тож долучайтеся, аби зберегти якомога більше зображень нашого історичного фонду.


О так, фотозображень цікавих об'єктів вистачає, чому б не поділитись історією.

Дякую, Натуристе! :-)
Чи вдалося долучитися? В національному заліку конкурсу Україна (за сумою всіх учасників співвітчизників) сьогодні ввійшла в п'ятірку лідерів. І не вистачає зовсім трішки, аби обігнати друге місце, яке посідає помилка історії ;-) Можливо саме ваші фото стануть вирішальними.
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Hamypucm від Жовт. 27, 2023, 06:22
Цитата: Нівроку від Жовт. 26, 2023, 19:22Чи вдалося долучитися?
Можливо саме ваші фото стануть вирішальними.

Привіт. Так, звичайно я одразу ж долучився до такої цікавої події. З подивом для себе виявив, що не всі пам'ятники та будівлі присутні на моїх фото входять до списку культурних пам'яток. Але, які підпадають під згаданий критерій вже беруть участь у конкурсі. 😉👍

Тому, аби покращити наші позиції в турнірній таблиці потрібно нове підкріплення. ✌️😁

Спільното натуризму не сидіть мовчки в очікуванні чужих оголених фото, закидуйте власні сюди, а зображених фасадних мешканців на конкурс Вікі. 🤭
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Сергей Иванов від Лют. 04, 2024, 06:41
si6224825@gmail.com   

У нас Клуб нудистов и эсгибиционистов.
Высылаем Правила, Программу и др материалы.

Сергей
Назва: Re: Чернівці
Відправлено: Нівроку від Лют. 20, 2024, 04:58
Цитата: Сергей Иванов від Лют. 04, 2024, 06:41si6224825@gmail.com   

У нас Клуб нудистов и эсгибиционистов.
Высылаем Правила, Программу и др материалы.

Сергей

Мені чомусь здається, що ваш клуб не в Чернівцях. Але може я помиляюся)