Останні повідомлення

Сторінок1 2 3 ... 10
1
Цитата: Нівроку від Груд. 25, 2022, 05:54Мене заінтригували результати голосування - зокрема ті, що про роботу і вулицю. Цікаво, ці люди це робили приховано чи не криючись від інших людей? У випадку фотомоделей Pabloincognito зрозуміло, що часто на роботі = на вулиці. А як щодо тих, хто робить це не для фотографії, а просто для задоволення?

Справа у тому що роздягнутися на короткий час можна у  багатьох місцях. Подивитися камер немає, поліції немає, людей , тіпа "яжемать" немає і можна встигнути навіть зробити 5-10 гарних фоточек.
2
Я прошу усіх хто прочитав, відповісти....
Так чи Ні.

Згоден хтось прийти на прогулянку по Довбичці ????
3
Нажаль я далеко від Києва..... Але дуже дякую за запрошення
4
Цитата: Primuspilus від Черв. 29, 2024, 11:11Зараз в таку спеку коли дома то взагалі не вдягаю. Дуже класні відчуття коли обдуває вівтар і тоненькі шорти

Чудово розумію!

До речі, ми тут збираємося з форумчанами відпочити на Трухановому острові - буде нагода побути без трусів у спеку) Детальніше у цій темі: https://naturism.org.ua/forum/index.php?topic=285.msg1540;topicseen#msg1540

Будемо раді тебе бачити в нашому колі)
5
Зараз в таку спеку коли дома то взагалі не вдягаю. Дуже класні відчуття коли обдуває вівтар і тоненькі шорти
6
Київ / Re: Довбичка 2017
Last post by Валик2 - Черв. 27, 2024, 10:26
Нівроку, повністю з тобою згоден. Я так само - їду голий, не встигаю злякатися і вже проїхав. І приємні відчуття від єдності з природою.

Через тиждень і я поїду.
7
Київ / Re: Довбичка 2017
Last post by Нівроку - Черв. 27, 2024, 04:15
Цитата: Валик2 від Черв. 06, 2024, 21:43
Цитата: Нівроку від Черв. 06, 2024, 04:52Цікава пропозиція! А о якій порі й на скільки часу?

Щоправда, поки це без мене, бо я зможу долучитися, мабуть, у липні. У цьому червні по вихідних мені не зручно, хіба що десь зранку в будень.

Я ще не вирішив.
Хочу з кимось !

Тоді пропоную скооперуватися і поїхати разом - деталі в окремій темі форуму (https://naturism.org.ua/forum/index.php?topic=285.msg1540;topicseen#msg1540)

Власне, саме позавчора мені вперше в сезоні вдалося потрапити на Довбичку - на кілька годинок перед роботою. Була рання пора, тому нудистів на пляжі виявилося до десятка. Але все інше - як і раніше: чудовий пісок, чиста вода і яскраве сонце.

Ще була перша спроба проїхатися велосипедом Труханів-трейл повністю без одягу. Я знаю, вдень там повно інших людей, але о 8.00 за 25 хвилин траси мені зустрілося тільки 2 велосипедисти, 1 бігун і 2 сиділи біля мега-гойдалки. Агресивної реакції не було ні в кого, хоча й озиралися. Більш самотній варіант - внутрішньою доріжкою - там трапився всього 1 велосипедист і 1 пішохід (о 12.00). Роздягання та одягання - за першим поворотом після асфальту (бо на самій асфальтівці майже ніколи не буває порожньо). Взагалі поворотів на доріжці - безмір, тому зустрічні з'являються так раптово, що просто не встигаєш злякатися, і проїжджаєш повз них, наче нічого не сталося.

Відчуття від голої велопокатеньки неймовірні! Починаючи від того, як вітерець огортає все тіло, і до натискання на педалі голими стопами. І, звісно, це єднання з природою, коли жодна тканина не відокремлює тебе від довколишнього світу. Бо як на мене, статичний голий відпочинок (на пляжі чи вдома) відгонить відчуттям гетто, коли ти розумієш, що є тільки крихітна територія свободи. Тому голі пробіжки чи велопокатеньки мені дарують більше задоволення.

А які ваші думки з цього приводу?
8
Вітаю, друзі-форумчани!

Пропоную організуватися і зробити оффлайн-захід, на який ми всі давно чекали.

У самому центрі Києва розташована чудова локація - Труханів острів, де є все, необхідне для голого відпочинку. В першу чергу, це розкішний піщаний пляж, де можна і позасмагати, і поплавати, і м'яча покидати, і в настільні ігри пограти (чом би й ні? особливо азартні можуть грати на одягання). Довкола пляжу знаходиться первозданний ліс із велосипедними доріжками, де майже немає випадкових людей, тому ми могли б розширити програму голим велозабігом. Я розумію, що у всіх є справи, тому для початку ми могли би виділити на все 2-3 години в суботу чи неділю.

Щоб усі охочі встигли прочитати і прореагувати на це повідомлення, пропоную провести зустріч в середині липня. З метою безпеки, ті, що збираються брати участь, пишіть мені в особисті, де я повідомлю час і місце збору. З тієї ж причини - ніяких телефонів чи фотокамер під час заходу, щоб ні в кого не виникало побоювань, що ця подія потім вилізе йому чи їй боком.
9
Теж час від часу, зазвичай недалеко. Був якось досвід поїздки на роботу (ще в доковідні часи, коли не працювали віддалено), то було дещо бентежно. 
10
Так, я тако ж іноді.
У залежності куди йду  ..
Сторінок1 2 3 ... 10