Останні повідомлення

Сторінок 1 ... 8 9 10
91
Ресурси / Re: Статті в ЗМІ
Last post by Hamypucm - Бер. 11, 2023, 10:09
Цитата: Нівроку від Бер. 11, 2023, 09:25Я маю намір в цьому році приєднатися до якоїсь із їхніх активностей. Або створити свою, якщо не вдасться вийти на контакт. А як Ви?

Актуальне питання, з сумними роздумами й примарними перспективами...

А ми в минулі роки працювали над створенням умов для таких активностей, організовуючи правильний філософський підхід до відпочинку людини в гармонії з природою. Та не знайшовши щирої зацікавленості й активності серед молоді (бо люди середнього віку, які роками вже в темі, не потребують зайвих організаторів і афішування своєї діяльності ззовні) призупинили діяльність з приходом епідемії... Згодом досягнувши певних результатів і нових можливостей для розвитку, ми готувались відкривати минулорічний сезон... і все пішло шкереберть, тепер надіємось дожити до Перемоги й почати все з чистого листка!
92
Цитата: Нівроку від Бер. 11, 2023, 09:27Цікава стаття, хоч назва і відгонить нудистофобією))

Як казав пан Кравчук: - Маємо те, що маємо...

Одночасно з тим, особисто мені, дуже шкода, що наразі відсутній дійсно якісний контент щодо натуризму й нудизму.

Не стомлююсь повторювати, що в даному напрямку непочатий край роботи по впровадженню даної субкультури в маси нашого суспільства, оскільки, до минулого року були проблеми з її сприйняття, а зараз ще й додались, власне, проблеми самого існування нашого суспільства...

Мій висновок - на все свій час та кожному своє!

Колись, не знайшовши широкої підтримки в соціумі вирішив пошукати вже діючих представників руху, зацікавлених в його розвитку і вдосканоленні, а з плином часу бачу, що й з цим не все гладко...

Побачив в результаті лише: усамітнення, підпілля й нездорова маніпуляція і спекуляція темою натуризму задля привернення уваги й хайпу.
93
Цитата: Hamypucm від Бер. 11, 2023, 07:40Була колись популярною ще одна моя землячка-співачка Марта


Її історія про натуризм така давня, що вже й не знайти першоджерело українською мовою, тому увазі форумчан доступна досі стаття:
Шок! Марта отдыхает, в чем мать родила.


Дякую! Цікава стаття, хоч назва і відгонить нудистофобією)) Навіть квадратики на фото додали, хоча ж там і так нічого не було би видно).
94
Ресурси / Re: Статті в ЗМІ
Last post by Нівроку - Бер. 11, 2023, 09:25
Дякую за нові статті, Натуристе!
Вони надихають і дають надію, що ми теж зможемо відпочивати без остраху як натуристи. Адже чим більше людей, які пишуть про це у ЗМІ, тим більше розуміння у громадськості.
Я маю намір в цьому році приєднатися до якоїсь із їхніх активностей. Або створити свою, якщо не вдасться вийти на контакт. А як Ви?
95
Ресурси / Марта (Ірина Столяр)
Last post by Hamypucm - Бер. 11, 2023, 07:40
Була колись популярною ще одна моя землячка-співачка Марта


Її історія про натуризм така давня, що вже й не знайти першоджерело українською мовою, тому увазі форумчан доступна досі стаття:
Шок! Марта отдыхает, в чем мать родила.
96
Ресурси / Tayanna (Тетяна Решетняк)
Last post by Нівроку - Бер. 11, 2023, 05:11
Цитата: Hamypucm від Бер. 10, 2023, 06:17Про згаданий автопортрет ТГШ звичайно ж знав, але цією історією й завершуються мої пізнання про дійсно відомих українців в сфері натуризму.
А мені зустрічалося чимало:) Тепер би знайти їх на просторах Інтернету...

Сьогоднішня наша героїня - це наша сучасниця (1984 р.н.), співачка, композиторка і телеведуча Тетяна Решетняк, відома під псевдонімом Tayanna. До речі, Ваша землячка, Натуристе ;) Мені пощастило знайти статтю 2020 року, яка цілком присвячена її ставленню до домашнього натуризму з дітьми: TAYANNA: "Ми вдома з сином деколи ходимо голими" (Сьогодні)
97
Цитата: Нівроку від Бер. 09, 2023, 18:56Автопортрет Шевченка, про який мало-хто знає

Про згаданий автопортрет ТГШ звичайно ж знав, але цією історією й завершуються мої пізнання про дійсно відомих українців в сфері натуризму.

Достовірно відомо, що в Заліщиках існував давним-давно нудистський пляж на березі Дністра, проте хто його відвідував відомостей немає...
98
Ресурси / Тарас Шевченко
Last post by Нівроку - Бер. 09, 2023, 18:56
Сьогодні святкуємо день народження Тараса Шевченка, тому почну з нього ;)  

Так-так, наш Кобзар теж полюбляв натуризм! :o По-перше, як художник він чимало малював оголених чоловіків та жінок. А по-друге, й сам полюбляв побути без одягу. Навіть на засланні. Як подумати, то умови для нудизму там були навіть кращі, ніж в Петербурзі - море, сонце і пісок...  :P .

Ось посилання на статтю, де є його автопортрет з ню-прогулянки вздовж берега нині неіснуючого Аральського моря: Автопортрет Шевченка, про який мало-хто знає (mukachevo.net)
99
Пропоную нову тему, присвячену відомим українцям, які полюбляють (або полюбляли) бути без одягу. Пишіть про Ваших кумирів і додавайте посилання на відповідні статті. Тільки не забувайте змінювати тему повідомлення з "Re: Відомі українські натуристи" на ім'я того, про кого пишете.

Ось перелік усіх персоналій з посиланнями, які додали учасники цієї гілки форуму:

Анастасія Каменських Настя Каменських відпочиває оголеною на нудистських пляжах (Gazeta.ua, 2017)
Віталій Козловський Козловський ходить без трусів! (Bilshe.com, 2012)
Володимир Винниченко Натурист Володимир Винниченко у своєму «Закутку» (Україна Молода, 2009)
Марта (Ірина Столяр) Шок! Марта отдыхает, в чем мать родила (Обозреватель, 2008)
Ольга Полякова Ми ходимо трішки голенькі вдома: Оля Полякова прокоментувала свої відверті знімки (ТСН, 2018)
Сергій та Сніжана Бабкіни "Ми так ходимо вдома": Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про реакцію на оголену фотосесію (РБК-Україна, 2018)
Tayanna (Тетяна Решетняк) TAYANNA: "Ми вдома з сином деколи ходимо голими" (Сьогодні, 2020)
Тарас Шевченко Автопортрет Шевченка, про який мало-хто знає (mukachevo.net, 2014)
100
Цей форум / Re: Вітаємо на форумі
Last post by Upliner - Бер. 08, 2023, 13:07
Все правильно, це боти. Поки руки не доходять їх повидаляти...
Сторінок 1 ... 8 9 10