Де можна ходити і фотографуватися голим?

Автор io, Січ. 17, 2020, 12:02

« попередня тема - наступна тема »

Де вам доводилося ходити голим в Україні?

На роботі
3 (16.7%)
На вулиці
4 (22.2%)
У відведених для натуристів місцях (пляжі, басейни, сауни тощо)
15 (83.3%)
На лоні природи
15 (83.3%)
Інше (напишіть в коментарі)
3 (16.7%)
Вдома
17 (94.4%)

Всього голосів: 18

Вниз

Нівроку

Цитата: Валик2 від Трв. 06, 2024, 00:31Це тобі не пощастило.
Спробуй ще раз, буде усе ОК !!!!
Дякую, Валик2! Справді, наступні рази дрон більше не прилітав. Думаю, особливо тепер, в умовах війни, всі дрони полетіли на фронт, тому в місті побачити таку штукенцію неможливо. Але з'явилася інша капость - камери. По-перше, їх стало набагато більше на вулицях, де автомобільний рух. Крім того, минулого року розгорнули мережу камер на щоглах уздовж берегів Дніпра, тому пробіжка вздовж річки вже не пройде непоміченою. Ще додайте озброєні блокпости на мостах. Настрій від пробіжок набережною вже не той, що колись. Але Натурист правий - після Перемоги ці перешкоди зникнуть і ми матимемо більше можливостей для ню-відпочинку.

Nomad366

Вдома якщо рідня (батьки, діти, чоловік/дружина, інші родичі чи які там життєві обставини загалом ваші співмешканці не проти). Бажано мати паркан із цегли чи профнастилу, щоби не бентежити ніжні консервативні почуття сусідів. Якщо хтось побаче - спихніть все на п'янку, а якщо так не вийде то скажіть класичне "я в себе вдома, як хочу так і ходжу, тож не треба сюди морду пхати, до вас у двір зайду тоді поговоримо. Не раджу фоткатись на фоні архітектури чи десь у публічних місцях там дівчатам хлопцям фоткатись бо довкола камери. А якщо діти то можна і за # загриміти, тому що це буде розцінено як розбещення. Дикі пляжі, нудистські пляжі. До-речі, якщо хочете фотографуватись то краще сховайте камеру і дістаньте її попередивши натуристів поруч, бо там справа може дійти до того що вас можуть колективно відлупцювати.

Hamypucm

Цитата: Валик2 від Лип. 30, 2024, 14:58Для задоволення це робиться коли хочеться сексу. Тоді планка дозволеності коливається дуже сильно. В цей час можна зтворити цікаві кадри.

Чому ж лише для сексу?! Я, наприклад, обожнюю відчуття свободи вільного тіла в природі, особливо занурення у водойму. в людних місцях ніяково таке реалізовувати, тому йти на певні хитрощі теж доводилось. Не сексуальне збудження, але свій рівень адреналіну і сератоніну це додавало...  :D
Не бійся власних бажань, бійся усвідомити, що життя прожито даремно.

Hamypucm

Цитата: Валик2 від Лип. 30, 2024, 14:58Я б знявся у якійсь імпровізації у Павла Інкогніто. Може групове НЮ або на одинці.  Хотів би подивитися як це робить Майстер !!!

Теж про це думав й спробував би, але...

Чи цікаво це йому, знову ж таки питання актуальності і своєчасності такої події, неможливості дістатись пункту призначення, тощо... У них на сайті теж пауза виникла, щоб не трапилось чого... Всім би миру та добра!
Не бійся власних бажань, бійся усвідомити, що життя прожито даремно.

Нагору