Натуризм під час мандрівок

Автор io, Вер. 29, 2020, 04:55

« попередня тема - наступна тема »
Вниз

io

Цікавлячись темою натуризму в Західній Європі, мене, як любителя туристичних походів, не міг не зацікавити такий його різновид, як голі піші прогулянки ("nude hiking"), коли не лише насолоджуєшся краєвидами, але й відчуттями тіла. І головне - ніяких тобі пітних і смердючих футболок! ))
В Україні такий вид прогулянок поки не вельми афішується, хоча ні для кого не секрет, що чимало туристів полюбляють побути наодинці з природою в первозданому вигляді. Я теж не виняток, щоправда, при публікації звітів я подібні речі видаляю, але є люди, які не соромляться про це розповісти іншим. І саме в цій темі пропоную збирати посилання на опубліковані для широкого загалу розповіді з мандрівок Україною (саме мандрівок, а не стаціонарних таборів), де є місце голому відпочинку.
Для прикладу, наведу посилання на розповідь велосипедистів (два хлопці та дівчина) "Зачаровані Десною", які їздили від Києва до Пухівки, де трохи побешкетували на Десні))
А чи траплялися Вам історії з подібними поворотами сюжету?

Hamypucm

Вер. 29, 2020, 05:43 #1 Last Edit: Лют. 01, 2021, 05:58 by Саша
Не маю поки досвіду в згаданому "nude hiking", наразі лише табірний відпочинок була змога спробувати. Проте, вже думав над тим щоб спробувати сплав по водосховищу на човнах, теоретично все просто та можливо, а технічно - потребує скурпульозної підготовки. Але не спробуєш, не будеш знати... Це нам і дає відчуття Газамеко (гармонія за межами власного комфорту), коли потрібно вийти за межі житла та шляхом випробувань знайти гармонію в інших умовах. З часом світогляд змінюється і зона комфорту також міняється.
Не бійся власних бажань, бійся усвідомити, що життя прожито даремно.

io

Учора попрактикував "nude biking" (короткий ілюстрований звіт). Досі під враженнями. Попри те, що вже осінь і наче не спека, кататися без одягу виявилося комфортно. Організм ніби сам регулює температуру і ти їдеш, зовсім не відчуваючи холод, а лише милуючись краєвидами і самою їздою.
Рекомендую!

AlexFRost

Цитата: io від Жовт. 04, 2020, 05:48Учора попрактикував "nude biking" (короткий ілюстрований звіт). Досі під враженнями. Попри те, що вже осінь і наче не спека, кататися без одягу виявилося комфортно. Організм ніби сам регулює температуру і ти їдеш, зовсім не відчуваючи холод, а лише милуючись краєвидами і самою їздою.
Рекомендую!
Не відкривається галерея. Видає помилку

Upliner

Можливо, io видалив галерею :(
Привіт :)

Валик2

Я катаюсь голим по теріторії Довбички. Якщо буде компанія то поїду у більш далеку покатушку.
Голим поїду.

Доречі, подорож "Зачаровані Десною" краще зробити лівіше від описанного маршруту, по березі Десни. Там людей немає, сідай і їдь голим скільки хочешь. Але взуття обов'язково !!

Нівроку

Цитата: Валик2 від Черв. 19, 2022, 14:27Я катаюсь голим по теріторії Довбички. Якщо буде компанія то поїду у більш далеку покатушку.
Голим поїду.
Радий бачити однодумців) А як далеко на Довбичці заїжджали голим? У мене теж був подібний досвід, він навіть потрапив до оповідання: https://arkush.net/book/5812
У південній частині Труханового острова проходить промаркований кільцевий веломаршрут, який починається від спортмайданчика на асфальтівці, а потім прямує на південь вздовж берегів. Той, що зі сходу, складніший, бо багато коріння і піску, а той, що із заходу, легший, бо пролягає автомобільною ґрунтівкою. Цікаво, яким шляхом їздили Ви?

Валик2

Я максімум доїжав голим ( тільки кросівки одягав бо педалі давлять ) від нудіка до сарого футбольного поля. Далеченько !!!!
 Підїжав до альтанки і там вже одягався!!
Дуже нерви щекоче !!!!

Нівроку

Цитата: Валик2 від Груд. 29, 2022, 08:50Я максімум доїжав голим ( тільки кросівки одягав бо педалі давлять ) від нудіка до сарого футбольного поля. Далеченько !!!!
 Підїжав до альтанки і там вже одягався!!
Дуже нерви щекоче !!!!
О, це справді сміливо! Мені ніколи не вдавалося пройти по тій дорозі так, щоби когось не зустріти. Тому мій досвід голого катання - це шлях вздовж східного берега. Там, коли проїхати бази відпочинку і Труханівську січ, дорога стає взагалі безлюдна, ось там був мій голий старт) І про педалі - щира правда. Дуже впиваються в стопи, особливо, коли наїжджаєш на корінь)
Я знаю ще більш дику доріжку - вздовж самого західного берега. Але вона проходить через усі прибережні галявини, де часто зустрічаються рибалки, або інші відпочивальники, тому там їхати голим - взагалі не варіант. А ще вона дуже звивається, береться піском, а гілки часом дуже низько, тому велосипедна їзда, навіть у одязі, це той ще екстрим)

Валик2

Мабуть тут помилка

Я знаю ще більш дику доріжку - вздовж самого західного берега.

західного мабуть змінити потрвбно на  східного беріга.

Давай так, твоя дика доріжка пролягає ближче дл лівого беріга Дніпра.
Тоді буде  усе ОК. Дійсно там не дуже приємно їхати і  твої враження будуть мені зрозумілими.

Я голим катаюсь по тій дорозі де колись можна було їхати машиною до самого нудіка. А до альтанки голим доїхав лише раз.  Найчастіше їду 2/3 відстані від нудіка і там одчгаюсь ( де можна ноги помити ).

Нівроку

Цитата: Валик2 від Груд. 30, 2022, 21:53Мабуть тут помилка

Я знаю ще більш дику доріжку - вздовж самого західного берега.

західного мабуть змінити потрвбно на  східного беріга.

Давай так, твоя дика доріжка пролягає ближче дл лівого беріга Дніпра.
Тоді буде  усе ОК. Дійсно там не дуже приємно їхати і  твої враження будуть мені зрозумілими.

Я голим катаюсь по тій дорозі де колись можна було їхати машиною до самого нудіка. А до альтанки голим доїхав лише раз.  Найчастіше їду 2/3 відстані від нудіка і там одчгаюсь ( де можна ноги помити ).

Ні, там не помилка) Ось мапа усіх стежок південного краю Труханового острова. Як бачите, є східна, західна, і центральна-автомобільна - вони всі ведуть до пляжу на південному краю острова. Мій голий вело-старт на малюнку - біля краплеподібної позначки вгорі праворуч.

Валик2

Я тебе зрозумів.
Ти наполягаєшь на тому що твоя дорога західна ??? Але ж !!! Подивись ще раз.

Тепер до діла.
Так по тій дорозі мені не дуже подобається їздити/ходити. Краще там де колись авто. Ну яж на колесах, я велосіпедом.
Червоним позначив свій голий рекорд. Одягнувся на зеленому кружку.

Зустрінемося після перемоги !

Валик2

Зараз  якось нудити настрою нема, якійсь нервовий стан ( ну понятно чому ).
Тому відкладу це на потім.

Нівроку

Цитата: Валик2 від Січ. 03, 2023, 17:02Зараз  якось нудити настрою нема, якійсь нервовий стан ( ну понятно чому ).
Тому відкладу це на потім.
Я розумію. Мені у 2022 році взагалі ні разу не вдалося на Довбичці побувати(

Upliner

Цитата: Нівроку від Січ. 04, 2023, 15:08Я розумію. Мені у 2022 році взагалі ні разу не вдалося на Довбичці побувати(
Я був один раз...
Привіт :)

Нагору