Флешмоб для пожвавлення форуму

Автор ms021082, Черв. 18, 2020, 14:18

« попередня тема - наступна тема »
Вниз

Hamypucm

Давайте краще поговоримо про стан речей у натуризмі, цьогорічна весна проспала свій прихід, два місяці проходять, а справжнього тепла й не відчувається, більше того в Карпатах випав сніг з мінусовою температурою повітря, а отже за цим послідує підняття рівня талої й брудної води... Напевно вже до дня натуризму в перших числах червня вдастся вирватись на природу :)

Можливо хоч на півдні країни прогрілись морські узбережжя? Приморські натуристи ви вже пляжний сезон відкрили? Зимові занурення і купання не рахуються!  ;)
Не бійся власних бажань, бійся усвідомити, що життя прожито даремно.

ms021082

Люди завжди роблять те, що вони вибирають, але не завжди вибирають те, що вони хочуть.

Hamypucm

краткость - сестра таланта  :D  80 уровень
Не бійся власних бажань, бійся усвідомити, що життя прожито даремно.

Валик2

Цитата: Саша від Вер. 29, 2020, 18:21Чому ж так слабо народ зреагував на анонсовану подію?

Тому що сайт не розкручений, мало відвідувачів.

Валик2

Цитата: ms021082 від Черв. 25, 2020, 03:24может кто то ищет тема в телеграме     t.me/naturismua

Немає такого.

Валик2

Я так розумію спілкуватися будемо після перемоги?

Upliner

Цитата: Валик2 від Лип. 13, 2022, 13:55Я так розумію спілкуватися будемо після перемоги?
Ага, без човнів якось не дуже весело :(
Привіт :)

Нівроку

Цитата: Валик2 від Жовт. 12, 2021, 21:07
Цитата: Саша від Вер. 29, 2020, 18:21Чому ж так слабо народ зреагував на анонсовану подію?

Тому що сайт не розкручений, мало відвідувачів.

Проблема не в розкрученості чи нерозкрученості сайту, а в його тематиці. Українське суспільство в основній масі ще не дозріло до толерантного відношення до натуристів, тому багато людей відчувають реальну небезпеку, аби проявляти себе у цій царині. Мені нещодавно на очі навіть потрапила одна дитяча книга, яка пояснює, що роздягатися і, боронь Боже, фотографуватися голяка - це дуже погана ідея. Там головна героїня мала чималі проблеми, коли зловмисник розтиражував її фото і порозклеював її на всіх стовпах. Лише уявіть: книга більше звинувачує не того збоченця, який порушив приватність, а людину, яка наважилася зробити голе фото (і не збиралася його показувати всім підряд). Якщо цікаво, ось можете ознайомитися: https://book-ye.com.ua/catalog/dytyacha-proza/khappi-ta-yiyi-supersyla/?gclid=Cj0KCQiA45qdBhD-ARIsAOHbVdHqAXp5Kshk__1IBkYyjt_cH0edzQQ2OPUcHswSrzt7W37AYgfGEl8aAnP9EALw_wcB

Нівроку

PS. Є ще одна цікава книга, вже для дорослих. І не зовсім про натуризм, а про різні аспекти навколо сексу. Вона так і називається: "Про секс. То як, поговоримо?" Ханни Віттон (наприклад, ось тут: https://book-ye.com.ua/catalog/seks/pro-seks-to-yak-pohovorymo/). І там є один розділ, який стосується фотографій з оголеними геніталіями, з коментарями українського перекладача стосовно українського законодавства. То виявляється, якщо ви робите голе фото, навіть себе, і не збираєтеся його нікому показувати, але це якимось чином кудись потрапить (може і не з вашої вини), то вас вже можуть притягнути до відповідальності за створення і поширення сексуального контенту. Там ще більше нюансів, коли фотографується неповнолітній - аж до кримінальної відповідальності. Тому, викладаючи фото оголених людей (навіть себе), можна заробити реальні проблеми, особливо, якщо маєте якогось недоброго знайомого, який жадає помсти.

Ось чому, на мою думку, на подібних українських сайтах така мала активність.

Upliner

Привіт :)

Нагору