Останні повідомлення

Сторінок 1 2 3 4 ... 10
11
Підтримую.

Про всяк випадок дійсно,  просто зустріч тих хто прочитав це і згоден.


А так, то можна добавитися у телеграм групу, яка вже існує давно. Там спілкування так сяк іде повільно.
То буде більше учасників .
12
У мене з'явилася ідея: а що, як ми зробимо флешмоб не у віртуалі, а реально? Наближається літо, пора відпусток, отже можна знайти день, коли вся наша четвірка та інші учасники форуму можуть зібратися разом на тому самому пляжі Довбички в Києві. З метою збереження анонімності можна не називати своїх номерів телефонів, реальних імен і не фотографуватися - це на випадок, якщо зустріч комусь не сподобається і він не захоче, щоб його турбували. Треба просто вибрати день, узгодити час і конкретне місце на пляжі, де ми зможемо знайти одне одного.

Як вам ідея?
13
Так, Натуристе,  нажаль так буває.
Але по закону великих чисел, можна знайти однодумців.

Чомусь на самому нудіку знайомитись важче !!!
14
Цитата: Нівроку від Трв. 02, 2024, 08:34тому мій вибір у голосуванні - 1

Нівроку, Ви просто описали мій 9 річний "досвід", другий голос в даній категорії - мій  ;D
15
Натурист, як я вас розумію! Власне у мене було 3 спроби (в різні роки), але теж антиуспішні. Ці 3 людини спершу справляли враження зацікавлених в натуризмі, ми обговорювали це, навіть ділилися спогадами про власний досвід персонального ню-відпочинку. Але коли дійшла мова до того, щоби провести ню-відпочинок разом, то двоє не сприйняли це серйозно і відмовилися. З 3-ю людиною таки вдалося раз побувати на пляжі (тому мій вибір у голосуванні - 1), але, зрештою, після цих подій з усіма 3-ма стосунки стали суто формальними.
16
Upliner, не хвилюйся.
Настануть кращі часи, буде пожвавлення сайту.
17
Типу того. Я сам на жаль перегорів і зовсім не знаю, що писати...
18
Цитата: Нівроку від Квт. 02, 2024, 04:24Тому давайте зберемося за місяць і, наприклад, 1 травня, кожен напише по 3 повідомлення

Формально пожвавлення відбулося, шкода, що лишень звична трійка відгукнулась, певно більше й нема кому... решта тут лише у пошуках трофеїв?
19
Цитата: Валик2 від Трв. 01, 2024, 15:23Натуріст, перечитай ще раз підпис до своїх повідомлень.

То я й не відступав від вподобаного стилю життя, просто, більше не агітую нікого спробувати і відчути різницю. Насолоджуюсь при можливості на самоті, хоча зараз і можливість така обмежена... Вірно було написано нещодавно, що не начасі зараз вилазки в природу, забагато ризиків та хвилювань.

Взагалі вважаю, що поради в даній справі не працюють, особа повинна самостійно до цього прийти й дозріти зсередини, напевно...
20
Натуріст, перечитай ще раз підпис до своїх повідомлень.
Сторінок 1 2 3 4 ... 10