Статті в ЗМІ

Автор Hamypucm, Лют. 22, 2023, 19:20

« попередня тема - наступна тема »
Вниз

Нівроку

Цитата: Валик2 від Бер. 18, 2023, 12:26Стосовно книги.
Можна поторгуватися!
Книги зараз не дуже купують і тому ціна залежить від . . . . . нічого.
Просто продавець так хоче.
Думаю можна домовитись за 50%

Я хочу написати ще 2-3 оповідання, а вже потім робити книгу. Але мені хотілося би не вигадувати, а пережити власний досвід. Тому цього літа маю бажання взяти участь у кількох активностях натуристів.

Hamypucm

Цитата: Нівроку від Бер. 19, 2023, 06:10Мені ця мапа траплялася під час подорожі в Крим до окупації. Але після огляду бажання купити зникло, бо там нічого особливого не було. Насправді, побережжя Криму повне пляжів, де на кожному другому можна знайти людей без одягу або топлес. Ми якось ходили походом з наплічниками вздовж берега від Судака до Алушти, то дуже часто бачили нудистів.

Теж подумав, що нічого особливого, за що б заплатити такі кошти, тим паче, там автор оголошення опублікував прийнятні фото в хорошій якості, як архівне джерело інформації - підходить   :D

А щодо Криму, то він залишився у мріях...
Власне, організацією туризму й натуризму зацікавився вже після окупації півострова.
Не бійся власних бажань, бійся усвідомити, що життя прожито даремно.

Нівроку

Цитата: Hamypucm від Бер. 19, 2023, 11:29А щодо Криму, то він залишився у мріях...
Власне, організацією туризму й натуризму зацікавився вже після окупації півострова.

А до мене зацікавлення натуризмом прийшло у 2013 році (до того думалося, що таке можливо тільки за кордоном). Саме тоді цікавість познайомила мене з усіма найбільшими пляжами натуристів Києва і їхнім басейном. Восени були плани наступного 2014 року поїхати з наметовим табором у Крим. Навіть місце вимріялося - одна із затишних бухточок між скелястих гір в околицях Судака. Але тоді почалася війна і Крим став недоступним...

Hamypucm

Цитата: Нівроку від Бер. 19, 2023, 16:37А до мене зацікавлення натуризмом прийшло у 2013 році (до того думалося, що таке можливо тільки за кордоном). Саме тоді цікавість познайомила мене з усіма найбільшими пляжами натуристів Києва і їхнім басейном. Восени були плани наступного 2014 року поїхати з наметовим табором у Крим. Навіть місце вимріялося - одна із затишних бухточок між скелястих гір в околицях Судака. Але тоді почалася війна і Крим став недоступним...

Дежавю...
У мене теж зацікавлення й перші спроби були у 2013 році, безпосередньо занурення в тематику натуризму почалось у 2015, а з 2017 організовуємо власний відпочинок саме наметовим табором!

Співпадіння?! Не думаю...  ;D

Сильно підпортили стабільність поїздок роки ковіду й, безперечно, повномасштабне вторгнення орків...

Будемо надіятись, що Крим незабаром стане доступнішим. І якщо Коктебель по інтернет-враженням для мене занадто, то кудись типу Лиски я б подався...  8)
Не бійся власних бажань, бійся усвідомити, що життя прожито даремно.

Нівроку

Нарешті дійшли руки до статті: Життя голяка: історія насолоди і сили (МД-експеримент) Там досить багато тексту, тому раніше не було часу її прочитати. І хочу поділитися деякими думками.
Загалом вона подібна на інші статті про історію натуризму. Але мені подобається, що в ній думка розгортається ширше. Ти дивишся на натуризм не як на просто субкультуру, а як на дзеркало суспільства з усіма суміжними проблемами.
Особливо мене вразило закінчення. Там, де мова йде про те, що зараз у ХХІ столітті знову повертаються заборони і табу, проти яких натуристи боролися 100 років тому. І, як не дивно, причиною тому - соцмережі, які були покликані наче згуртувати людей, а натомість розрізали суспільство на багато дрібних шматкочків. Кожен обирає "друзів" собі до смаку і не толерує членів інших інформаційних бульбашок.  І це одна з причин падіння популярності Натуризму, адже він, навпаки, проповідує терпимість до інших. Анти-мода на натуризм - це європейська тенденція. Навіть у колисці натуризму Німеччині закривають зони відпочинку натуристів. А що вже казати про інші країни. В Україні додалася ще одна складова - війна. А під час будь-якої війни суспільство радикалізується, тому бути натутистом сьогодні ще більший виклик.
Хороша новина в тому, що далі має бути краще, бо гірше бути не може)

Нівроку

Цитата: Hamypucm від Бер. 16, 2023, 12:28
Цитата: Нівроку від Бер. 16, 2023, 05:17Ви перший Full Member на цьому блозі ))

Бачу недовго мені бути в лідерах, послідовники у Вашій особі вже на підході! З дня на день буде свіжий Full Member!  :)

Тепер і мене зарахували до товстих членів. Я бачу, що ще є дві позиції, цікаво лишень, на якому числі вони зміняться) І як називатимуться). У мене виникає аналогія з віковими категоріями. Попередня була Junior - тобто дитина або підліток. Тепер Full - тобто людина, яка вже не росте вгору, а тільки вшир, бо уповільнився метаболізм. Отже далі буле або стара шкапа або старий хрін (мабуть буде залежність від вказаної у профілі статі).

Hamypucm

Бер. 24, 2023, 08:24 #51 Last Edit: Бер. 24, 2023, 13:18 by Hamypucm
Цитата: Нівроку від Бер. 24, 2023, 04:41Отже далі буде старий хрін.

Ну то нехай, з плином часу не посперечаєшся!
Як би там не було, а чи цьогорічний хрін чи старий, скуштувавши вдосталь, плачеш однаково 😁

Вітання, з новим статусом!
Не бійся власних бажань, бійся усвідомити, що життя прожито даремно.

Нівроку

Цитата: Hamypucm від Бер. 24, 2023, 08:24Вітання, з новим статусом!
Дякую!)

Знайшлася мені стаття про сучасних українських письменників, які купалися на Водохреща у Дніпрі, і багато хто з них постав перед іншими повністю голим. Це не зовсім про натуризм, але про публічне оголення.

В ополонку голяка: Водохреща по-письменницьки (Українська Правда, 2010)

Нагору