Натуризм під час мандрівок

Автор io, Вер. 29, 2020, 04:55

« попередня тема - наступна тема »
Вниз

Валик2

Цитата: Upliner від Січ. 06, 2023, 16:11
Цитата: Нівроку від Січ. 04, 2023, 15:08Я розумію. Мені у 2022 році взагалі ні разу не вдалося на Довбичці побувати(
Ото мабуть той один раз і я тебе бачив. Зовнвшнісь запам'яталась твоя !!!!

Валик2

Цитата: Нівроку від Груд. 29, 2022, 14:45О, це справді сміливо! Мені ніколи не вдавалося пройти по тій дорозі так, щоби когось не зустріти. . . . .
Коли голий і когось зустрічаєшь - це особливі враження.

І боятися не треба, там люди готові зустріти голих.

Нівроку

Цитата: Валик2 від Жовт. 22, 2023, 11:05
Цитата: Нівроку від Груд. 29, 2022, 14:45О, це справді сміливо! Мені ніколи не вдавалося пройти по тій дорозі так, щоби когось не зустріти. . . . .
Коли голий і когось зустрічаєш - це особливі враження.

І боятися не треба, там люди готові зустріти голих.

З минулого літа там дещо змінилося. Раніше південний край Труханового острова - це була суто територія натуристів, тому ті, що там ходили, були готові зустріти голих, адже й самі приходили для цього. Але минулого літа вздовж західного берега прорубали нову велосипедну доріжку, яка проходить по колу і дотикається до самого пляжу (там, де хатинка). Тому по цій доріжці їздять люди, для яких поява голої особи може бути, як грім серед ясного неба. Тож дивіться, не спричиніть ДТП своїм виглядом )

Валик2

Тепер голим ходити до нудіка тількі по внутрішній стежці/дорозі !


Хоча кому як !!!!

Валик2

Цитата: Нівроку від Груд. 29, 2022, 14:45
Цитата: Валик2 від Груд. 29, 2022, 08:50Я максімум доїжав голим ( тільки кросівки одягав бо педалі давлять ) від нудіка до сарого футбольного поля. Далеченько !!!!
 Підїжав до альтанки і там вже одягався!!
Дуже нерви щекоче !!!!
О, це справді сміливо! Мені ніколи не вдавалося пройти по тій дорозі так, щоби когось не зустріти. Тому мій досвід голого катання - це шлях вздовж східного берега. Там, коли проїхати бази відпочинку і Труханівську січ, дорога стає взагалі безлюдна, ось там був мій голий старт) І про педалі - щира правда. Дуже впиваються в стопи, особливо, коли наїжджаєш на корінь)
Я знаю ще більш дику доріжку - вздовж самого західного берега. Але вона проходить через усі прибережні галявини, де часто зустрічаються рибалки, або інші відпочивальники, тому там їхати голим - взагалі не варіант. А ще вона дуже звивається, береться піском, а гілки часом дуже низько, тому велосипедна їзда, навіть у одязі, це той ще екстрим)

Уяви собі, голим їхати або іти варіант по будь якій дорозі. Усе залежить від сміливості.

І ще.
Проходячи голяка будь де, ми рекламуємо голий відпочинок. Але ж у тіх місцях зустрічаються люди які вже так сяк готові бачити УСЕ !

Нагору