Збірка оповідань про натуризм

Автор Нівроку, Січ. 27, 2023, 06:38

« попередня тема - наступна тема »
Вниз

Нівроку

Мій досвід читання вголос - це переважно читання книжок дітям на ніч) Техніка в мене найпростіша, але можна так підібрати час і місце, щоби навколо була тиша. Я можу зробити тестовий уривок у своїх умовах і надіслати вам, щоб оцінити, як воно виходить.

Нівроку

Текст "Пісочної людини" вже оновлений. В основному були замінені дієприслівникові звороти і прибрані деякі вставні конструкції, аби речення не скидалися на поїзди з безліччю ком))) Сюжет і 99% матеріалу лишилися без змін.

Нівроку

Цитата: Hamypucm від Лют. 11, 2023, 07:57
Цитата: Нівроку від Лют. 11, 2023, 05:19Як Вам таке?)

Нівроку, Ви знаєте в мене завжди не складалось з розповіданням віршів, тим паче з інтонацією, щирістью й виразністью...

А ще напевно для цього потрібна аудіо спецтехніка чи студія з шумопоглиначами, а не мікрофон у вебкамері і гул дітей на задньому фоні...

В принципі, я б хотів бути корисним і чимось допомогти, але озвучка це надто відповідально й непрофесійно получиться... А скоріше навіть смішно...

А взагалі то, було б цікаво спільними зусиллями форумчан організувати цікавий проект, створений даною спільнотою, щоб хто на що гаразд з тим і долучився. Можливо, є хтось хто більш вільно почувається перед мікрофоном і записом, а тим часом хтось інший підібрав би заставку чи муз. супровід.
Такі речі гуртують і об'єднують.

Все легше ніж опублікувати на форумі невідомих персон власні інтимні фото з натурист світу. 😀

Ми з Валик2 вже підготували дві аудіо-версії оповідання. Зараз обговорюємо, де їх краще розмістити, бо тут на форумі можливості не знайшли. Натуристе, де б Вам було їх зручно слухати?

Hamypucm

Цитата: Нівроку від Лют. 16, 2023, 05:15Натуристе, де б Вам було їх зручно слухати?

Привіт спільното.

Навіть і не знаю, бачив, що аудіокниги заливають на ютюбі, але то така собі затія дивитись в пустий екран і слухати...

Де Вам зручніше, мені без різниці.
Не бійся власних бажань, бійся усвідомити, що життя прожито даремно.

Нівроку

Цитата: Hamypucm від Лют. 16, 2023, 08:38
Цитата: Нівроку від Лют. 16, 2023, 05:15Натуристе, де б Вам було їх зручно слухати?

Привіт спільното.

Навіть і не знаю, бачив, що аудіокниги заливають на ютюбі, але то така собі затія дивитись в пустий екран і слухати...

А Ви ще писали про музичний супровід - може маєте якісь конкретні ідеї? Бо наразі наші аудіо - це лише голос. І якщо викласти в ютуб, то може ще й підібрати якісь зображення, щоб не дивитися у порожній екран? Будь-які пропозиції і залученість цінні!

Hamypucm

Подумаю над цим. Але власних немає, а за використання чужих не потрапити б на порушення авторських прав, хоча якщо з відкритих джерел то наврядче...
Не бійся власних бажань, бійся усвідомити, що життя прожито даремно.

Нівроку

Лют. 16, 2023, 10:04 #21 Last Edit: Лют. 16, 2023, 10:06 by Нівроку
Цитата: Hamypucm від Лют. 16, 2023, 09:53Подумаю над цим. Але власних немає, а за використання чужих не потрапити б на порушення авторських прав, хоча якщо з відкритих джерел то наврядче...

У мене теж були думки з приводу авторських прав) Але ми можемо спростити життя, якщо використаємо малюнки, які належать до загального культурного надбання. Тобто, це твори митців, які померли до 1953 року. Мені особисто подобаються роботи авангардистів напередодні і після Першої Світової. Там є і чимало малюнків з оголеними людьми. Особливо захоплююся Пікасо, але він помер не так давно.
У цьому випадку нам достатньо буде вказати авторів картин, але не треба буде оформлювати якихось юридичних документів щодо авторських прав, і ніяких роялті не треба платити.

Нівроку

Цитата: Валик2 від Лют. 16, 2023, 12:38
Цитата: Нівроку від Лют. 16, 2023, 09:20

Привіт спільното.

А Ви ще писали про музичний супровід - може маєте якісь конкретні ідеї? Бо наразі наші аудіо - це лише голос. І якщо викласти в ютуб, то може ще й підібрати якісь зображення, щоб не дивитися у порожній екран? Будь-які пропозиції і залученість цінні!

Можна поставити музику у якості фонової. А що б цікавіше дивтитися у непустий екран - ставити фотки у відповідності до текста. Буде такий собі не-до-фільм.

Але я пропонував наступним кроком зробити екранізацію оповідань,  коротеньки 5-20мин відосіки.

А як же вимоги щодо професіоналізму?)
Моя пропозиція була про книгу, бо в мене є досвід написання текстів і видання паперової книги. Але зі звуком, картинками, відео і грою акторів у мене взагалі не було досвіду.
А у вас?

Нівроку

Цитата: Валик2 від Лют. 16, 2023, 17:15
Цитата: Нівроку від Лют. 16, 2023, 16:01
Цитата: Валик2 від Лют. 16, 2023, 12:38
Цитата: Нівроку від Лют. 16, 2023, 09:20

Привіт спільното.

Можна поставити музику у якості фонової. А що б цікавіше дивтитися у непустий екран - ставити фотки у відповідності до текста. Буде такий собі не-до-фільм.

Але я пропонував наступним кроком зробити екранізацію оповідань,  коротеньки 5-20мин відосіки.

А як же вимоги щодо професіоналізму?)
Моя пропозиція була про книгу, бо в мене є досвід написання текстів і видання паперової книги. Але зі звуком, картинками, відео і грою акторів у мене взагалі не було досвіду.
А у вас?

Так. Нехай кожен робить те що вміє і те що подобається!!!

Роби книгу, я бачу тебе це надихає більше ніж аудіокнига .

Я звичацно не профі у відео .
Але мені подобається працювати з відео і звуком. Я готовий знімати і монтувати відео.
Але я один нічого не зроблю. У будь якому випадку потрвбна співпраця і допомога, потрібні актори. Я сам також згоден зніматися!!!

Ок, тоді я зосереджуюся на покращенні якості текстів.
З "Піщаною людиною", "ДВРЗ" і "Карпатським нудистом" уже все гаразд. Над триптихом про натуристку я ще попрацюю на вихідних, і дам знати, коли закінчу.

Нівроку

Моя робота над оповіданнями закінчена - оновлені тексти вже на форумі. В основному позникали ускладнені конструкції (дієприслівникові звороти і вставні слова), бо вони зменшують задоволення від читання і візуально засмічують текст комами. Але сюжет і персонажі лишилися без змін.
Тепер мені цікава ваша думка про оповідання, які досі без коментарів. Мені подобаються як прихильні, так і критичні слова, аби тільки зауваження були конструктивні)

А ще пропоную не менш цікавий твір про ціле місто нудистів (ось тут: http://naturism.org.ua/forum/index.php?topic=264.0). На відміну від оповідань, тут натуристи показані такими, якими їх уявляють пересічні люди. Але для різноманіття і порівняння різних поглядів, най буде і так)
Приємного читання!

Нагору