DeepNude -- програма для роздягання жінок

Автор Upliner, Трв. 02, 2020, 01:02

« попередня тема - наступна тема »
Вниз

Upliner

Чи знали ви про таку програму?

https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5749612

https://deepnudenow.com/

Не завжди працює як треба, але бувають доволі непогані результати.

Ось невеличкий приклад.
Привіт :)

io

Кумедно))) А як вона працює, якщо жінка стоїть боком або спиною? І якщо група людей, то роздягає усіх, але по-різному?
Здається в якомусь пригодницькому фільмі я бачив героя зі шпигунськими окулярами, які бачили людину без одягу (але чомусь в нижній білизні). Мабуть з теперішніми технологіями це скоро вже не буде фантастикою. Якщо відлагодити таку програму в окулярах з AR, то цілком в real-time-i можна бачити навколо самих нудистів)))))

Upliner

Цитата: mandrivnik від Трв. 21, 2020, 04:59Кумедно))) А як вона працює, якщо жінка стоїть боком або спиною? І якщо група людей, то роздягає усіх, але по-різному?
А ніяк. Зараз вміє роздягати тільки спереду. І оригінальний розробник відмовився від подальшої розробки :(
Привіт :)

io

Думаю, його замучили користувачки)
От уявіть, якби була програма, яка роздягала чоловіка (нехай до нижньої білизни), домальовуючи йому атлетичну тілобудову - багато кому з користувачів-чоловіків вона би сподобалася, аби завантажувати свої фото і потім хизуватися ними. А якби вона це робила неякісно, ефект був би протилежний.

Upliner

Цитата: mandrivnik від Трв. 23, 2020, 03:49Думаю, його замучили користувачки)
Сумніваюся, що жінки активно користувалися цією прогою.
Цитата: mandrivnik від Трв. 23, 2020, 03:49От уявіть, якби була програма, яка роздягала чоловіка (нехай до нижньої білизни), домальовуючи йому атлетичну тілобудову - багато кому з користувачів-чоловіків вона би сподобалася, аби завантажувати свої фото і потім хизуватися ними. А якби вона це робила неякісно, ефект був би протилежний.
Порівняння не дуже коректне. Чоловіки хочуть похизуватись тим, що в них немає, а ця програма не претендує на більше, ніж те, що в жінок і так є. Якщо хочуть похизуватися -- можуть просто роздягтися й зробити справжні голі фотки.
Привіт :)

Нагору